Wednesday, March 08, 2006

EN EKTE MAGIKER...


En venn av meg sa en gang at magi ikke er annet enn en avansert form for runking.

Uten å ta stilling til min venns comparisasjon, så er begrepet "avansert" og begrepet "magi" to begprep som megel vel beskriver Barcelonas Ronaldinho.

Tidenens beste fotballspiller!

Selv en overbevist atheist som meg selv må kunne tillate seg å ta i bruk uttrykket "Gud benådet spiller"
I sannhet en ekte magiker med ball.

Fotball har stort sett vært det viktigste i livet mitt de siste 20 årene (Jeg vet. Jeg må få meg et liv) og aldri har jeg sett makan til forballspiller. Glem Ronaldo, glem Zidane, glem Maradona, glem Pele, ingen av dem kommer i nærheten av Ronaldinho.

Det er bare å glede seg til VM!

17 comments:

Anonymous said...

"Gud benådet spiller"

Jasså - gjorde han det ja? Ja, han benåder vel så mange andre at det er vel bare på sin plass at han også benåder en og annen spiller. :)

Men fra spøk til revolver. Jeg er helt enig med deg. Ronaldinho er sannsynligvis det største som har skjedd internasjonal fotball på svært lenge.

Anonymous said...

Æ e så enig!!! Feildømt straffespark når det skulle vært offside... hahah, skal like å høre russerIDIOTEN skylde på dommern..

.... MEN! Koffor ingenting om kvinnedagen??

Mathias said...

ikke bare hvorfor ingenting om kvinnedagen? Men hvorfor om fotball på kvinnedagen, som på sett og vis må regnes som litt machistisk idrett. Ellers er det vel bare bra å si om Ronaldinho. På en annen side, så er det folk som han og Ronaldo osv. som alltid har svekket det spanske landslaget, fordi det i Spania er altfor mange utlendinger som spiller. Derfor er jo spanske lag alltid blant Europas beste, men landslaget kan jo enkelte ganger være det dårligste i Europa, altså det spanske landslaget. Antagelig også fordi landslagsspillerne til Spania får for lite spilletid, de blir sittende for mye på benken, fordi de spanske klubblagene ofte toppes med for mye utlendinger.

Eirik Løkke said...

Thank you Nicolew for greetings, I aim to please, that is my motto :)

Kvinnedagen:

Det ville være litt hyklersk og komme med masse ting om kvinnedagen av typen kvinner kan og kvinner vil.

Jeg er individualist, dvs at alle mennesker har rettigheter og krav på respekt av den grunn de er mennesker, ikke fordi de innehar et spesielt kjønn. Ja, historisk har kvinner blitt undertrykt, men takket være tanker kring individrettigheter har utviklingen gått i riktig retning.

Så fotball:
Chelsea ute, det er glimrende!

Når det gjelder det spansk fotball og landslaget så er jeg uenig. Spania har hatt kanonlandslag de siste årene, og dersom du ser på de spillerne som har spilt så har de stort sett vært faste på landslaget. At Barcelona og Real Madrid har så mange utlendinger i verdensklassen bidrar snarere til at spanjolene får møte klassespillere daglig på trening og ukentlig i kamp. Det er heller positivt enn negativt.

I tillegg er mange spanjoler ute i Europa, og særlig England. På Liverpool er Jose Reina, Alonso, Garcia. I Arsenal Francesc Fabregas og i Chelsea Asier Del Horno.

PS!
Det var helt jævlig å se hvordan Liverpool overkjørte Benfica uten å lykkes. Men sånne ting hender, de gav alt og ingen kan forlange mer.

You `ll never walk Alone

Rambukk said...

..og snart begynner serien i Norge, hvor Aalesund skal skyte seg tilbake til tippeligaen..

Mathias said...

Mulig du har rett, men vi så jo hvordan det gikk i sist VM, ikke akkurat noe heise flagget for, hvor Spania ble most av banen. Da har det skjedd en stor forandring i spansk fotball de siste 4 årene, dvs. landslagsfotball som har gått "meg huset forbi". Det er klart at utenlendinger i verdensklasse tilstedeværelse i spansk fotball inspirerer de spanske spillerne. Men jeg må jo poengtere at fotball ikke min spesialitet. Selv om muligens at Spania har mange spillere som er blant de beste i Europa som Raul fra Real Madrid, så virker det som landslaget til Spania har problemer med å spille godt sammen, i motsetning til f.eks. Brasil eller Argentina. Derfor har jo Spania aldri vunnet VM, det lengste de har kommet er vel semifianlen eller kvartfinalen i 1982 da de selv arrangerte VM.

Anonymous said...

Ta og rett opp alle skrivefeilene.

Jeg hisser meg over orddelinger.

Eirik Løkke said...

Spania most i sist VM? De røk ut i kvartfinalen mot Sør-Korea fordi det var en dommer som enten var blind eller korrupt. Ettersom de scorte på golden goal og ballen var langt fra å være over dødlinjen da Joaquin la inn.

Hadde dommeren gjort jobben sin hadde Spania vært i semifinale mot et dårlig tysk lag, med alle sjanser til å gå til finalen mot Brasil.

Heia Aalesund og Johnny Riise (I wanna know how you scored that goal).

Kjetil slutt å syte, begynn å yte :)

Mathias said...

Og hvor langt kom Sør Korea? til finalen? Problemet med fotball og andre ballidretter er jo at "ballen er rund", det er jo litt lett å skylde på dommeren. Jeg har ikke inntrykk at din oppfatning var gjeldene etter tapet mot Sør-Korea, i Spania. Det var vel heller at de spilte for dårlig i hele turneringen.

Eirik Løkke said...

Da bør du sjekke avisene fra juli 2002 engang til. Spanjolene var fra seg raseri og ville saksøke FIFA.

Det er ofte en veldig dårlig unnskyldning å skylde på dommeren, i dette tilfellet var det likevel ene og alene dommeren og linjedommeren sin feil at Spania røk ut.

Sør Korea tapte forresten bronsefinalen.

Mathias said...

Mulig jeg burde gjøre det eller sjekke nettet. Kanskje min hukommelse er dårlig.

Eirik! Det virker som du har fått en hel bunke med "porno-spam" som du kanskje burde slette.

Eirik Løkke said...

det er slettet.

Eirik Løkke said...

Dette er en test:


(a href="http://www.stortinget.no/")Gå til Stortinget(/a)

Eirik Løkke said...

En ny test:


"<"a href="http://www.stortinget.no/">"Gå til Stortinget"<"/a">"

Eirik Løkke said...

Vi prøver en gang til:

Unge Høyre

Eirik Løkke said...

Nå da:

UHL

Eirik Løkke said...

OKei sånn:

Partiet