Lørdag morgen ankom Kapitalismus Twin Cities, St.Paul og Minneapolis i anledning Republican Convention. Det vil si like mye for å besøke min familie som bor i Minneapolis, Vadnas Heights.
Jeg venter enda på hvorvidt jeg kan få tilgang til hovedscenen, men om så ikke skulle lykkes er jeg invitert til flere arrangementer rundt landsmøte. Tirsdag skal jeg på to. En i regi Young Republicans og future leaders og en annen i regi National Taxpayers Union, hvor blant andre Guvernør Tim Pawlenty, Minnesota og Senator Jim De Mint skal tale.
Onsdag skal jeg på et møte i regi de utenrikspolitiske lederne for McCain. Torsdag er det helt sikkert mye som også skjer :)
Nicolee Ambrose, tidligere leder i Young Republicans skulle prøve å skaffe meg tilgang, men kunne ikke love noe. Men det er definitivt lov til å håpe.
Ellers er det kjekt å ha vært toppsak i Nettavisen mandag kveld.
Stay tune for more updates and more political comments!
4 comments:
Hei Eirik.
I mangel av engasjement for å skrive masteroppgaven min har jeg lest de siste oppdateringene på bloggen din. Det er ikke overraskende at det meste handler om republikanerne siden det er den kongressen du er på. Men likevel lurer jeg på hvem du mener burde vinne. Som du nevnte på intervjuet i nettavisen så ville 9 av 10 høyrefolk stemt med Demokratene.
Jeg får noen ganger en følelse av at de på høyresiden i norsk politikk støtter de på høyresiden i andre land, bare fordi de er til høyre for sentrum, på samme måte som de på venstresiden i Norge støtter de på venstre siden i utlandet. For meg er det merkelig. Selv om jeg tidvis liker å kalle meg sosialist så ville jeg neppe ha støttet hverken Chávez i Venezuela eller Correa her i Ecuador. Sosialisme er ikke det samme i Norge som i Latin-Amerika og konservative i Norge er (generelt) ikke like konservative som de i USA.
Ellers likte jeg godt svaret ditt om Hitler og motorveier på minerva sine hjemmesider, selv om jeg er uenig med dere begge angående den saken..
Hei Einar! Kjekt å høre fra deg. Du har nok et godt poeng når det gjelder partipolitikk for partipolitikkens egen del.
For egen del føler jeg meg ikke så truffet av kritikken. Selv om Tony Blair er venstresiden i Storbritannia, så støttet jeg Blair i 2005. Clinton i 1996. Det er selvsagt den politiske substansen som er avgjørende, og i det amerikanske valget så er mitt syn at det er McCain som er rett.
Eirik Løkke er ikke som vanlige Høyre-folk, det kan vi vel trygt slå fast. å kalle ham konservativ på noen som helst måte blir kraftig misvisende; han er stort sett liberalist et og alt, bortsett fra når det kommer til fotball
Spennende.. Men nå som du har vært og snust på McCain en stund, kan du kanskje skrive litt om hvorfor du synes han er det beste valget? Argumentet om at Obama har for lite utenrikserfaring holder ikke... For meg hvertfall.
Post a Comment