Thursday, August 02, 2007

For farlig!

"Operasjonen er for farlig"

FRP sin forsvarspolitiske talsmann Per Ove Width om hvorfor partiet er imot å sende soldater til Darfur.

Nå har endelig sikkerhetsrådet fått fingen ut, og er villig til å godkjenne mandat for å beskytte befolkningen i Darfur, og stoppe folkemordet, så mener FRP at Norge ikke skal stille opp, fordi det er for farlig

Akkurat...

Les mer på Torbjørn sin blogg

3 comments:

Paven said...

Men hva f... skal vi egentlig ned i Afrika å gjør??

Har vi ikke nok med Afghanistan? Vi greier knapt å fullføre vår oppgaver der tilfredstillende, hvilket bør være vår første pri.

Ikke dra ned til stammekriger i Afrika.

Anonymous said...

Det der med "stammekriger" er ren rasisme, og pleier kun å komme fra lavintellektuelle FrP-ere.

USA burde tenkt det samme om Europa i 1940. Faktisk gjorde de det også. Det var ikke før FDR gjorde et sleipt og kynisk, men EFFEKTIVT trekk mot Japanerne 7. desember 1941, at USA gadd overhodet involvere seg.

Men igjen: Paven, du er en ekkel og avskyelig FrP-er. SHUSHH!!

Paven said...

Vel, akkurat i denne saken har Frp helt rett, og jeg ser at den anonyme tufsen ikke har noen andre argumenter enn "lavintellektuell", "avskyelig" og "ekkel" og det er ikke spesielt interessant å debattere mot slike substansløse mennesker.

Men påstanden min står, hvorfor i all verden skulle vi bidra i Darfur, når vi knapt greier å bidra i Afghanistan? Mulig den anonyme tufsen ikke tror det er noe som heter prioriteringer, men det mener jeg faktisk at det gjør. Og dermed også prioritere Nato, fremfor FN.