Sunday, May 27, 2007

Derfor var 17.mai en fantastisk opplevelse!


Ridder Eirik

I actually like the sound of that...

11 comments:

Anonymous said...

Gratulerer!

Ridder Robert

Unknown said...

gratulere. tok seg ut i finstasen der ja. litt skuffa over at du har tatt barten.

Anonymous said...

Borgerskapets diskré sjarm, og alt det der... Gratulererer Kapitalismus... tror jeg.

Anonymous said...

Ikke verst! Gratulerer, av hva jeg har fulgt med de siste årene virker dette å være veldig fortjent!

Fra en hemmelig beundrer...

Eirik Løkke said...

Takk for hyggelige tilbakemeldinger! Får spare mustasjen til en senere anledning...

Anonymous said...

Gratulerer! Gir dette deg rett til å kreve prima nocte?

Unknown said...

hahahaha, au magen....

Eirik Løkke said...

Ha, ha, ha, ikke så eg vet om. Men kanskje med skal skrive om grunnloven, der med innføre jødeparagrafen igjen, begrense stemmeretten til kun de som byksler matrikulert jord, evt kun de med inntekt over 500 000, og ja prima nocte :)

Mathias said...

Dersom stemmerett bare skulle gis til de som eiendom, skulle jeg ligge godt an, som er i besittelse av en eiendom til mellom 2 og 3 mill, samt arverett til eiendomer til en verdi av det samme. På 1800-tallet var dette en måte for borgerskapet å hindre "sosialdemokratiske" stemmer, men det vil vel neppe ha noen effekt i dag, da vi stemmer vanligvis ikke etter lommeboken eller etter hvor mye eiendom man besitter.

For øvrig, burde den norske nasjonaldagen vært flyttet til 7. juni. Intet land i verden feirer grunnlovsdagen slik vi gjør i Norge. De fleste land feirer nasjonaldagen som en uavhengighetsdag eller som en feiring av en eller annen revolusjon. F.eks. USAs nasjonaldag som er uavhengighetsdag og Frankrike som den 14. juli feirer "stormen på Bastillien"; dvs. begynnelsen på den franske revolusjon.

Anonymous said...

Mathias; Du skjønte vel at Kapitus var ironisk, eller er du akkurat så tilbakestående som teksten du skriver skulle antyde?

Gauchain

Anonymous said...

Eventuelt prøvde han å gjøre et sakling poeng ut av tullet. Nå stemmer vel fortsatt folk etter lommeboken. Hva tilsier at de ikke gjør det?