Monday, October 29, 2007

SK Brann, Seriemester 2007!

Til tross for at Kapitalismus uten problemer vil kalle seg selv for bergenser og hele sitt liv har hatt et kraftig usunt forhold til lidenskapen fotball, så ville det være intet mindre enn hyklersk å hive seg på Brannbølgen som nå rir Bergen på en måte som denne byen knapt har opplevd før.

Jo visst unner jeg byen Bergen og Brannfansen dennne festen, virkelig! Og av hele mitt hjerte! Men siden jeg aldri har vært Brannfans og mest sannsynlig aldri kommer til å bli det (For meg er det kun Liverpool F.C som gjelder), så vil det fortone seg som svært hyklersk å delta i festen. For meg er fotball og lidenskap alt for, tja, hva skal vi si, alvorlig til å begå en slik dødssynd. De som har lest Dag Solstad sine beskrivelser fra Fotball VM vil øyeblikkelig skjønne hva jeg mener.

MEN, og et viktig men, som lidenskapelig fotballelsker er det en sann fryd å se Brannfans feire, det er ikke til å unngå at man blir veldig rørt av slik ekte fotballglede.

Så gratulerer med 44års ventetid, gullet er kommet hem, enn så lenge!

6 comments:

Anonymous said...

Jo, takk skal du ha, herr Løkke. Takk skal du faen meg ha.

Eirik Løkke said...

jo berre hyggelig.

Unknown said...

rosenborg eina ugå, bergenser nesta uga?

Anonymous said...

Bergenser du... syns å huska at du va trønder og heiet på rbk i fjor.. Juda s e du i det minste... Heia Viking!!

Anonymous said...

Så du blei bergenser te slutt. Takk og pris at eg kom meg vekk fra bartestaden i tide

Eirik Løkke said...

Vel, har vel egentlig aldri holdt med Rosenborg, men har likt hele opplegget rundt Rosenborg, sin åpne imøtekommende stil, og ikke minst mange gode fotballspillere. Og ja har håpet at RBK skulle vinne et par ganger mot viking, mest for kverruleringens del...

Merk bergenser ikke er synonymt med Brann.