Sunday, March 01, 2009

Israel og jødehat igjen

Professor i Statsvitenskap, israeleren Manfred Gerstenfeld, anklager på TV2, Norge for å være det mest anti-semittiske landet i Europa. Statsviteren karakteriserer nordmenn som et barbarisk og uintelligent folkeferd, som «har en sykelig trang til å trosse verdensoponionen», og bruker drap på sel og hval som eksempler(!). Og hevder videre at Norge driver pionerarbeid innenfor anti-semitisme. Ja, for å ikke glemme Quisling... som iflg Gerstenfeld er det eneste Norge har bidratt med innenfor statsvitenskap - og om du lurte - det er ikke tilfeldig!

Man skal selvfølgelig ikke ta denne obskure professoren som eksempel på israelsk akademia generelt, men det er likefullt bekymringsfullt at slikt professoralt tøv kommer til uttrykk.

På samme måte som Mona Levin, er Gerstenfelds rabiate utfall, et trist uttrykk for manglende vilje til å ta innover seg kritikken og diskutere de reelle utfordringene - kritikk av staten Israel er ikke ekvivalent med anti-semitisme, ei heller når påstandene kommer fra professoralt hold.

49 comments:

Anonymous said...

Når det gjelder hans kommentarer om norsk bidrag til den statsvitenskap, så er jo faktisk ikke det så langt fra sannheten. Unntaket er kanskje Rokkan..

Anonymous said...

Ser ut som om vi også har manglende vilje til å ta innover oss kritikk...

Anonymous said...

Han har til dels rett i mye av kritikken. Norge er kanskje det mest pro-palestinske landet i Europa.

Anonymous said...

Hurra, who cares about what prof nobody means??? Support the people of Gaza....

Anonymous said...

Kanskje han mener at noen venstrevidde politikere og journalister snart burde få bort skylappene og innse etpar realiteter.

Hamas, ER en terror organisasjon som blir styrt direkte av bl.a. Iran. De bruker helt bevisst uskyldige palestinske barn som skjold. Flere drepte barn å vise fram til pressen, dess bedre for dem. For de er jo blitt drept av israelske raketter. Ikke sant?? Hamas er helt uskyldig.... Jeg spyr.

Hvor lenge skal dere venstre vridde idioter tro på dette tøvet.

Anonymous said...

uintelligent folk...?

nordmenn er ihvertfall i stand til å fø seg selv...i motsetning til israelere (og palestinere) som lever av pengehjelp fra vesten.

israelerene er selv skyld i den antisemetismen som finnes. makan tl krigersk og hyklersk folk finnes ikke på denne planeten.

Anonymous said...

Vi bør kalle Gerstenfeld for ''antinordmannist'' og snarest deportere ham til Mekka.

Anonymous said...

Til han som snakket om at Hamas er en terrororganisasjon:

Selvsagt er de det. Men hva har det med saken å gjøre? Å være kritisk til Israel er ikke det samme som å støtte Hamas, og det er ikke det samme som anti-semittisme.

Anonymous said...

"Kritikk av staten Israel er ikke ekvivalent med anti-semitisme"
Det er selvfølgelig riktig. Professoren uttaler også at "Quisling... er det eneste Norge har bidratt med innenfor statsvitenskap" - og han gikk langt over streken da han sa at "nordmenn er et uintelligent og barbarisk folkeslag". Denslags generaliseringer er for drøyt.
Men utover det har han et poeng. Innbakt i Israelkritikken under Gaza-krigen var det også solide doser god, gammaldags antisemittisme, som tatt rett ut av tredveåra. Ingen hevet et øyebryn over noen av parolene og bannerne under demonstrasjonene i Oslo, som bar slagord som "Drep jødene" (!!) - demonstarsjoner som t.o.m. vår finansminister, Kristin Halvorsen, var del av.Regjeringspartiet SV ropte om boikott av Israelske varer, mens en slakter av større dimensjoner enn Ehud Olmert, den gode herr Mugabe, har hatt den norske venstresidas velsignelse og økonomiske støtte i årevis. Og venstreorienterte politikere og media dekket krigen på en måte som kun viste palestinernes side. Som om de mange tusen rakettene som er skutt inn i Sderot og Askhelon de siste åtte åra liksom bare var en bagatell.
Så professoren har rett. Antisemittismen lever i beste velgående i Norge.

Anonymous said...

''Ingen hevet et øyebryn over noen av parolene og bannerne under demonstrasjonene i Oslo, som bar slagord som "Drep jødene" (!!)''
Men hva vare det vi hørte fra pro-israelere og sionister verden over da kampanjen pågikk? Jo: ''KILL THE PALIS. KILL'EM ALL. LETS HAVE A NEW SHOA''.
Hvorfor var det ingen som reagerte på det da?

Anonymous said...

Han har dessverre helt rett. Det er ikke bare kritikk av Israel, men en stygg fiendlighet mot både jøder og generelt sett andre Israel-sympatisører. Alt for mange nordmenn er antisemittiske.

Anonymous said...

"Men hva vare det vi hørte fra pro-israelere og sionister verden over da kampanjen pågikk? Jo: ''KILL THE PALIS. KILL'EM ALL."
Dummeste jeg har hørt. Jeg hørte en eneste dame som sa noe i den duren, og det var en israelsk dame på TV.Hun sa "I wish they would just flatten that whole town" (Gaza city). Ikke en eneste kommentator, Israelvenn eller annet, her i Europa, eller USA for den saks skyld sa "kill the palestinians, kill em all". Du bare dikter nå, for å rettferdiggjøre bannerne med slagord som "Drep jødene", og annet rasistisk dritt.

Anonymous said...

Jeg synes professoren virker anti-nordmannittisk! Så fryktelig.

Anonymous said...

Dr. Manfred Gerstenfeld gjør noe som mange gjør for tiden: han skjærer alle over en kam. Så hvem som er den uintelligente her, kan man jo diskutere, dr-tittel eller ei. Hans hjemmeside finner dere på: http://www.manfred-gerstenfeld.net/
Send ham et par sannhetens ord om tingenes tilstand!

Anonymous said...

Når han kaller oss Nordmenn "et barbarisk og uintelligent folkeferd", og hinter til at vi er nazister "- Det er ikke tilfeldig at Norges eneste bidrag til internasjonal statsvitenskap er navnet «Quisling»", viser han da litt lignende tankegang som en tysker hadde en gang tidlig- til nesten midten av forrige århundre? Jeg syns ihvertfall det ligner.

Så viss jeg kaller ALLE jøder antiariske(i mangel på et bedere ord) og uintelligente, og avskum utifra at ALLE jøder mener det samme som ÈN jøde, har egentlig jeg kommet fram til det samme som "proffesoren", ingentinh, bortsett fra en eller annen idiot på begge sider ødelegger for resten.

For å si det sånn, jeg skjønte ikke helt hva han ville når han kaller oss jødehater, når han helt klart har noe imot oss "ariske".

Forbanna rasist!

Anonymous said...

God post Kapitalismus. Kritikk av Israels politikk er ikke det samme som jødehat.

Anonymous said...

Anti-norskismen er på frammarsj ser jeg!!

Anonymous said...

Nå kommer jødetimen, nå kommer jødetimen gass gass gass, det suser i rør!!

nå får'n faen meg gi seg!!

Shoaib said...

Hvor i all verden kom dette med bannere som hadde slagord om "drep jødene" fra? Var på de fleste av disse demoene, og kan ikke si at jeg har sett noe slikt!

Anonymous said...

Han har ganske så rett slik han oppfatter nordmenn via politikerene i Norge, samt media.. At han bruker begrepet "folkeferd" slår han fast at alle nordmenn er enig med våre politikere, hvilket blir fullstendig galt å si.. Stort sett slår politikere som Halvorsen i bordet da israel utøver vold, men veldig stille angående hamas.. hvorfor denne tausheten egentlig.. Hadde han ungått å uttrykke usakligheter som "et barbarisk og uintelligent folkeferd", hadde jeg absolutt vært enig med han.. Det reageres veldig mot israel, og en underfundig taushet murrer da man skulle forventet reaksjoner mot hamas.. Om Norge og Sverige var i krig, og begge gjør store feil, ville ikke vi normenn tatt oss nær av at land utenifra kun reagerer mot oss?

Anonymous said...

Israel er en stat man ikke skal kritisere, for dersom man så gjør, vil enkelte alltid ty til begrepet "antisemittisme" for å kneble og ufarliggjøre den kritiske røsten. Hvorfor gjør dere dette? Hvorfor er en berettiget kritikk for menneskerettighetsbrudd så farlig?

Du som trekker inn Mugabe; det stemmer at Mugabe fikk mye støtte, og i mange år gjorde han mye godt og var et forbilde for våre tidligere afrikanske kolonier. Nå har han bikket over, og som du kanskje vet så er det ingen som lenger støtter han, ei heller i norske regjeringspartier. Hvorfor må du spore av israel-kritikken med å komme med løgner om noe som ikke en gang vedkommer saken? Er det for å spore av debatten grunnet manglende argumenter? Vi kan godt diskutere venstresida og høyresida i Norge, både i forhold til Pol Pot, Pinochet og apartheid-regimet i sør-afrika, men det har ingenting å gjøre med at Israel bomber sivile mål og bruker hvitt fosfor i tettbebodde strøk. Hvorfor skal man ikke kritisere Israel for dette? Hvorfor er slik kritikk antisemittisme? Kanskje man syns det blir litt vel mye av denne kritikken, det syns jeg selv også, men det henger jo sammen med at disse menneskerettighetsbruddene hender altfor ofte.

Joda, det slenges over altfor mange raketter fra Palestinsk side, israelerene burde vært spart for slikt. Men la meg spørre, hvor mange israelere ble drept av disse rakettene nå under krigføringen i januar? Ett raportert dødsfall var det. Og hvor mange palestinske sivile døde? Det var snakk om mer enn tusen. Er det helt greit at Israel hevner ett drap med å drepe tusen? Er det antisemittisme å påpeke misforholdet her?

Hvorfor er det så mange ansiktsløse som går inn i skallet sitt og skriker "antisemittisme" hver gang man diskuterer Israel? Hvorfor skal man ikke kunne diskutere saklig uten at disse menneskene dukker opp med sine knebler?

Denne professoren er en sionist og bør tas alvorlig, tross sine skrudde meninger og holdninger. Hans nasjonalistiske ånd deles av mange, ikke minst her i Norge; mennesker som vil kneble enhver kritikk av menneskerettighetsbruddene som blir begått av den mest militaristiske staten i midtøsten. En stat som skryter av sitt demokrati, men som bringer sine kritikere til taushet og som ikke tåler kritikk.

Anonymous said...

Med den ensidige dekningen av krigen i Gaza er det ingen tvil om at Norge er særdeles antisemittisk. Hvis noen mener noe annet, hvorfor var dekningen fra Gaza i Norsk media mer ensidig enn Arabiske lands media? Hvorfor er Norge mindre kritisk til Hamas enn Arabiske land er?

Anonymous said...

Vær forsiktig med å kalle norske medier for Norge. At Norge er særdeles antisemittistisk er vel å dra det hele rimelig langt, spesielt hvis argumentet ditt er basert på mediedekning..

Selv om begge sider lider tap er det vel liten tvil om hvem som er det største offeret i midtøstenkonflikten?? hvem som er militært underlegen og har blitt frarøvet landeområder..

Det er IKKE antisemmitistisk og sympatisere med palestinere slik situasjonen er og har vært..

Anonymous said...

Statsviter du lissom..mannen er jo sprutende gal.

Dette viser det typsike " goddag mann økseskaft " utgangspunktet for hele smørja med Israel og " hat " :))

Det er latterlig.

OK: Ja, vi hater måten Israel oppfører seg på.

Nei, vi hater ikke jøder.

Mannen klarer ikke skille sak og person. Amatør.

Anonymous said...

WOW Shoaib! Du så ikke noe slikt du? Men du så vel den palestinske barneskolen som ble bombet av israelske styrker kan jeg tenke meg! Men Hamas-gjengen på taket av denne skolen med rakett kasterne? Nei noe slikt var det ingen som så! Togene til Dachau? Ikke Sett!!!

Anonymous said...

I hvilket annet sivilisert land går finansministeren i tog med nazistiske demonstranter som kaster stein og fyrverkeri på politiet for å støtte opp om en terrororganisasjon?

Det Quisling regjeringen vår bedriver er rett og slett ufattelig, mann inviterer inn narko og terrorbander, beskytter terrorister som står på FN's terroristliste (Krekar) og på toppen av det hele kreves det at Jødene skal sitte stille og se på mens de arabiske okkupantene av Judea og Samaria slakter dem ned for fote.

Jeg skjems av å være Norsk i disse dager.

Anonymous said...

"Anonymous said...
Han har til dels rett i mye av kritikken. Norge er kanskje det mest pro-palestinske landet i Europa."

Og da er man nødvendigvis anti-semitt? Vet ikke hvem av deg og Gerstenfeld jeg nå synes er tåpeligst....

Anonymous said...

må bare si at hele denne debatten er komplett idiotisk! nsjonen israel burde vel strengt tatt aldri eksistert.. på den annen side er palestinere(filisterne i hh. til kristenfanatikerne og israelerne to brødrefolk hvis du ser på litt elementær historie.. samme stamfar etc. problemene deres er i grunnen bare det at de er så jævla surmaga at de bare ønsker død og fordervelse over denn annen part. so what!? DET ER TIL ENHVER TID MIN 50 kriger på denna planeten.. som vi ikke hører om. terroriststaten israel og terrororganisasjonen hamas er på ingen måte unik.. det irriterer meg grenseløst at de i det hele tatt får så mye mediedekning som de får. ffs kan ikke noen bare sleppe ei diiiiiger atombombe over hele midtøsten og spare dem for mer lidelse... de er uansett ikke interessert i fred. så sliper i hvertfall resen av verden og måtte høre det evinnelige sytet og gnålet fra disse idiotene som bare står og dreper sivile og etterpå skylder på alle andre med uskyldig mine.. hamas eller israel spiller ingen rolle for min del.. di er like skyldige begge to. desto mer skremmende at di får så mye mediadekning til å sanke tilhengere med sin propaganda om hvem som har rett.. boikott all media dekning av midtøsten og ta fra dem alle moderne våpen og gi dem en staur hver til å slå hverandre i huet med = problemet løst. så kan de gjøre det de liker best, kan best og tydeligvis ønsker å gjøre resten av sin eksistens.

Anonymous said...

"Nordmenn....har en syklig trang til å trosse verdensoponionen". Hmmmm Kan godt hende. Men er det ikke så at Israelske politikkere har trosset FN vedtak siden staten ble opprettet? Jeg vil si at Israelske politikkere og høyresiden i Israel har en syklig trang til å kalle alle kritikkere av politikken som føres i Israel som antisemitter.

Og til de som snakker om venstresiden i Norge. Jeg stemmer FrP og derfor pr definisjon en rasist da jeg er imot at islamisering av Norge. Men jeg er også kristen og dermed så er jeg mot terrorisering av mennesker om de er muslimer, kristne eller jøder. Derfor kristiserer jeg Hamas OG den politikken Israel utfører. Jeg tror at grunnen til at den generelle nordmann (må holde borte de bibeltro kristne her) klarer å kritisere både muslimer, jøder og politikken som føres av det Palestinske og det Israelske lederskapet er at vi har innsett at menneske og menneskeverd er viktigere enn politikk som utøves for å gi etniske og religiøse grupper fordeler framfor andre grupper. Når nordmenn blir hatet for å være mot og kritiserer både kristne, muslimer og jøder som skader og terroriserer andre mennesker (med forklaringen at de beskytter seg selv), så har vi endelig klart å se bort fra politikken og tenke menneskeverd. Da vil jeg si at vi er veldig godt utviklet som folkeferd. Det er dette jeg vil kalle å være en sann kristen.

Anonymous said...

På tide og få inn i hodet at det er mulig å være imot staten Israel uten å være jødehater. Enkelte er alt for raske til og kalle alle som kritiserer Israel for jødehatere og nazister, synd...

Anonymous said...

enig med siste her.. dårlig hersketeknikk. Gått ut på dato.

Tyskerene kalte den norske motstandskampen for terrorisme også, nordmenn kalte det motstandskamp. Okkupert land er okkupert land.

Anonymous said...

@Siste Anonym:
Makan til frekkhet skal en lete lenge etter. Din hersketeknikk har så definitivt gått ut på dato!

Anonymous said...

Utrolig flott at vi nordmenn var noen av de som leverte ut hemmligheter etter krigen slik at det forykte landet fikk atomvåpen!

Synes ikke det er rart at folk blir mer og mer oppgitte over Israel og at jødehatet igjen er i full oppblomstring, gaza er knust etter siste krig...pga valg i Israel???

Er ikke mer glad i palestinere en i Israelere men i en David mot Goliat situasjon så er det ikke vanskelig å plassere sympatien.

Anonymous said...

Gerstenfeld tror han rammer oss nordmenn ved å presisere at Quisling var nordmann. Han vet ikke at vi i forbindelse med siste krig skiller mellom gode og dårlige nordmenn. Jo mer han fremhever Quisling, desto bedre føler vi som var på den rette siden oss. De som var på den gale siden ser det kanskje fortsatt som en kompliment at deres tidligere helt fremheves (av en jøde).

Anonymous said...

Den slags generalisering om nordmenn er jo den verste rasisme som finnes, og i tillegg utrolig lavpannet retorikk fra en som skal være stsviter. Om han tror at dette skal øke sympatien for Israel, så tror jeg han tar en skikkelig skivebom.

Anonymous said...

"Han har til dels rett i mye av kritikken. Norge er kanskje det mest pro-palestinske landet i Europa."

Og det gjør Norge til ett anti-semittisk land.....særlig ikke siden palistere også er et semittisk folk.....

Anonymous said...

"Regjeringspartiet SV ropte om boikott av Israelske varer"

"Antisemittismen lever i beste velgående i Norge."

Og hva har boikott av Israelske varer med antisemittisme å gjøre? Israel merker ikke varer fra de okkuperte områdene, selv om det å f. eks. selge grønnsaker dyrket på okkupert jord er i strid med folkeretten

Anonymous said...

Snakk om skudd i egen fot! Antisemitisme er jo nettopp hat mot en definert gruppe mennesker, nemlig jødene. At denne prof. generaliserer og trekker slutningen at alle nordmenn er antisemitter, og legger en hel nasjon for hat, er vel uttrykk for akkurat det samme fenomen som det han selv ønsker å kritisere?

At det finnes antisemitter i Norge er sikkert, men den offentlige debatten har ikke vært preget av dette. At Norge har en finansminister som går i protesttog mot krig mener jeg er prisverdig. Likevel skal vi alle være åpen for meningsveksling med dem som har en annen virkelighetsoppfatning enn oss selv. Kanskje vi ikke kjenner hele historien, men jeg har liten tro på at den Israelske historen reflekterer noe annet enn deres versjon, og sånn sett en versjon, av historien.

Hva statsvitenskap angår så har Norge mange gode bidragsytere og et svært godt og levende miljø. Rokkan er nok mest kjent internasjonalt, men det bestemmes litt av tidspunktet der han fungerte. Elster og Galtung er jo også internasjonale kapasiteter, men nivået er generelt godt og ved alle uiversitetene er det personer som kan nevnes.

G

Anonymous said...

Hva annen kan man si om folk som dette

"Herlig type du! said...

WOW Shoaib! Du så ikke noe slikt du? Men du så vel den palestinske barneskolen som ble bombet av israelske styrker kan jeg tenke meg! Men Hamas-gjengen på taket av denne skolen med rakett kasterne? Nei noe slikt var det ingen som så! Togene til Dachau? Ikke Sett!!!"

og dette

"Christian Pettersen said...

I hvilket annet sivilisert land går finansministeren i tog med nazistiske demonstranter som kaster stein og fyrverkeri på politiet for å støtte opp om en terrororganisasjon?

Det Quisling regjeringen vår bedriver er rett og slett ufattelig, mann inviterer inn narko og terrorbander, beskytter terrorister som står på FN's terroristliste (Krekar) og på toppen av det hele kreves det at Jødene skal sitte stille og se på mens de arabiske okkupantene av Judea og Samaria slakter dem ned for fote.

Jeg skjems av å være Norsk i disse dager."

enn at de er sprut gærne og lever i sin helt egen verden? Jeg har ikke noe problem med å diskutere elemeter de nevner i postene sine, men når de demonsterer en total mangel på virkelighetskontakt er det ikke noe poeng.

"arabiske okkupantene av Judea og Samaria" ???? for noe vås....hvilke okkupanter?

Anonymous said...

"Og til de som snakker om venstresiden i Norge. Jeg stemmer FrP og derfor pr definisjon en rasist da jeg er imot at islamisering av Norge."

Ingen med vett vil kalle deg rasist bare for de du stemmer FrP, og om de gjør det er det en meningsløs kritikk (og ja jeg tilhører "venstresiden").

De finnes nok rasister som stemmer FrP, men de fleste som stemmer FrP er det ikke.

at du skal være en rasist for di du er imot islameringen av Norge er latterlig, men det er god grunn til å peke ut at du er imot noe nesten ingen i Norge er for....FrP bruker altå for mye tid, energi og pust på å føre ett korstog mot noe som ingen vil eller er for.....men nok om det, da dette ikke er tråden for den diskusjonen.

Poenget ditt er meget godt, man kan kritisere begge sider. At man kommer med kritikk av Israel er ikke det samme som at man blankt støtter palestinere i alt de gjør eller alle deres ulike fraksjoner. Derimot er Israel, som de selv like rå påpeke, en demokratisk nasjon og slik sett bør de forstå at det stilles en del forventninger til nettopp slike land.

Anonymous said...

Han klarer og snu hele problemstillingen på hodet! Han hadde bare trengt og sette inn Israel i stedet for Norge. Det er jo Israel som oppfattes som et "barbarisk" folkeferd og har en sykelig trang til og trosse verdensopinionen. Snakk om å kaste stein i glasshus! Fyren er jo rent ut sagt dum og han kaller seg statsviter??? Der er det visst mye vitenskap som ikke har gått inn. Ta en god titt på ditt egent land før du begynner å kritisere andre land.

Anonymous said...

Jeg har ikke noe imot Jøder og jeg har jøder som venner men jeg er dritt lei av deres oppfølser. Heldigvis at Professoren ikke representerer hele israelsk akademia. Det virker som Israel har gjort seg "En outlaw land" som ikke kan kritiseres og den som tør får et kallenavn som vi i vesten i kke liker:
"Jødehat/Antisemitisme". Manfred Gerstenferd burde vite eller se at forkjellen mellom Israel og Nazi Tyskland nå er at Hitler hadde problemet med å smale Jøder og gjøre hva han ville men at Israel har sjansen til å smale alle Palestinerne i små leiene kvele dem blokkader, bomber, stjele deres land som nazi gjorde med jødisk eiendomene og penger med mer...Hvilket demokrati som oppfører seg barbarisk, følger aldri FN resolusjoner, ikke bry seg om menneskerettigheter, ønsker ikke noe kritikk.
Alle vet at Israelisk oppgave er nemly å drive med lobbyvirksomhet, true med anti-semittiske stempel og drive med media propaganda for å undretrykke palestinerne. Når de hevder at palestiner er terrorister og sier at de har lov til å dreppe dem som de vil. Hvem tror de er at de kan dreppe, terrorisere, stjele land, kvele hele folkeslag uten at vedkommende reagerer?
Det er skam for hele verdenssamfunnet å se at alle danser etter israelisk pipe mens palestinerne lider.
Derfor synes jeg at noen må stå og si nei, derfor synes jeg at Norge må stå på og si nei,
derfor synes jeg at alle må stå og si nok er nok.
Derfor synes jeg at det er viktig å si at vi støtter israelerne som ønsker fred og leve side om side med palestinerne at vi er ikke imot dere men deres krigsmaskin.
Derfor synes jeg at israelsk rakketer er ikke synonymt med brød eller kakke.
Fordi Norge har vært under okkupasjon og vet hvordan det føles å være undertrykkt.
Derfor Norge vil være en venn av Israel som kan si nei og nok er nok. Professor Manfred Gerstenfeld skam!

Anonymous said...

Paul

Den som er i tvil om at nordmenn er intellektuelle jødehatere kan bare lese denne artikkelen av Bergens tidene lederen Morten Strøknes :

http://www.bt.no/meninger/kommentar/stroksnes/article802730.ece

Legg merke til hvor hatefulle og hetsende ordsammensetningene til Morten Strøknes er. Strøknes går også til angrep på jødenes fysiske utseende; Han kaller dem iskalde, utrykksløse, kyniske osv.

Vi kjenner dette igjen fra NRK hvor de også bruker utrykk om israelske politikere som beregnende hauker , iskalde krigshissere osv.

Det de egentlig sier er at jøder er noen kryp som ikke fortjener å ha et land - eller fortjener livets rett.

Anonymous said...

Som datter av en avdød professor i statsvitenskap, som i tillegg tidligere var gift med en jødisk kvinne vil jeg si at jeg oppfatter uttalelsene hans som sprøyt!

Eirik Løkke said...

Jeg er ikke mindre exebionist enn at jeg liker å få tilbakemeldinger på bloggen, men for at det skal bli en fruktbardebatt så vennligst ikke opptre anonymt og hver vennlig å tilstreb saklig innhold.

Anonymous said...

Hehe! No har eg sett det og. Folk skuldar Eirik Løkke for å vere venstrevridd!

Forøvrig einig i innhaldet i bloggen, og eg er faktisk venstrevridd og tar meg ikkje nær av å bli kalla det heller.

Anonymous said...

Men me må hugsa på at Israel har både rett og plikt til å forsvara sine borgarar mot norsk-finansiert terror, slik hr. Kydland påpeika i BT tysdag 2.feb (han sikta då altså til Hamas).

Anonymous said...

Gerstenfeld er en sur gammel gubbe, men boken hans reiser en del ubehagelige spørsmål. Last den gjerne ned gratis fra min side: http://www.israelwhat.com.

Vennlig hilsen
Carl

文章 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優