Tuesday, March 10, 2009

Kings of Europe

Jeg har blogget veldig lite om Liverpool denne sesongen, det er forsåvidt ingen særskilt grunn til det. I kveld derimot var det alle grunner til å bruke tastaturet i denne hensikt.

Det er lenge siden jeg har sett et fotballlag generelt og Liverpool spesielt kjøre over et annet lag på den måten Liverpool gjorde i kveldens oppgjør. Det var noe uvirkelig over hele seansen. Anført av Gerrard og Torres var de røde on fire fra første sekund, og leverte det som liverpool.no karakteriserte "den beste omgangen (1.omg) på denne siden av milleniet".

Det er vanskelig å være uenig.

Det er i etterkant av slike prestasjoner man (ihvertfall gjør jeg det) irriterer seg grønn over at Liverpool ikke greier å spille slik mot de dårligere motstanderne i Premier League, med den konsekvens at vi også iår ser ut til å glippe ligatittelen før påske.

Men 2009 kan fort vise seg å bli nok et suksessår i Europa - det skal ihvertfall ikke mangle på støtte!

You`ll never walk alone!

7 comments:

Anonymous said...

Spørsmålet er jo, når LFC gang på gang kommer langt i UEFA CL, om det er vanskligere å vinne FA cupen, eller Ligacupen :-) Den de europeiske ligaene er jo oppskrytt så det holder.

Anonymous said...

ikke annet enn herlig det der. Lukter CL gull av dette !

Anonymous said...

Skal ikke legge noe mellom dette.

Liverpool spilte en meget bra kamp, men (!!) , noe som jeg neppe står alene om å si ;
Hva skjedde med Real Madrid ? Spillerne virket tooootalt giddeslause. Sneijer, Robben, Raul..ingen av dem orket noe. Noe var galt, kanskje det var supporterne til LFC ;)

Eirik Løkke said...

Det er ihvertfall vanskeligere å vinne Premier League enn Champions League. Det er merkelig med Real Madrid, enig med det.

For de var virkelig ikke mye gode.

Anonymous said...

Som mangeårig supporter var det godt å se at Liverpool, og Torres kan når de vil. Men det var ikke det at Liverpool var så fryktelig gode. Real Madrid er ikke vant med at motstanderen møter dem før midtbanen, og hadde ikke noe forsvar mot et lag som møtte dem på deres egen dørstokk. Vi må ikke ta av, kampen på Trafford vil vise om vi er SÅ gode, eller bare gode.

Anonymous said...

Liverpool spilte nok bra, men det virker som om jeg må minne om at Chelsea fortsatt er med i Champions League. Watch out.

文章 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優