Saturday, December 23, 2006

Kolbergs julevangelium – FRP koden

Min gode venn Gaute, har blogget et innlegg om Partisekretær Martin Kolbergs evinnelig mas om ”FRP koden”. Partisekretær Kolberg kunne tidligere i år berolige ”kameratene” om at han har knekket FRP Koden, hvilket i følge ”Einstein” er at FRP er populistiske! Jeg holdt nær på å si; Velkommen etter Kolberg!
Torsdag var Kolberg på nytt ute med sitt årlige budskap om FRP- populismen. Generalsekretær i Frp, Geir Mo, inntok en noe syrlig holdning da han karakteriserte utspillet som: ”Kolbergs juleevangelium” i Dagsnytt atten. Kolbergs julebudskap dette året er at FRP er liberalistisk, populistisk og farlig, altså intet nytt under solen.
Les for øvrig innlegget til Gaute her.

11 comments:

Anonymous said...

Kolberg er en tosk. Eneste han oppnår med sin evangelske fremtoning er å redusere oppslutningen til det Kongelig Norske Arbeiderparti! Ikke at det gjør så mye...

"Dykkeren"

John said...

Gikk det noe sånn som dette?

Og det skjedde i de dager at det utgikk et budskap fra keiser Carlus at all verden skulle innskrives i Fremskrittspartiet. Dette var den første innskrivning i den tid Sivius var landshøvding i Norge. Og alle gikk for å la seg innskrive hver til sin by, for det var lovet gratis gull, røkelse og myrra til alle.

God jul!

Odd said...

En mann som skal knekke FrP-koden, men nekter å lese Se&Hør eller boka til Eli tror jeg ikke kommer særlig langt med kodeknekkingen. En vanskelig innrømmelse (som gjelder alle partier som føler FrP har deres velgere "til låns") er at FrP-koden kan tenkes å være at folk faktisk liker FrPs politikk...

Eirik Løkke said...

Mulig det Odd, ihvertfall "tror" de at de liker den.

John, noen gang lurt på å søke journalist jobb for Bibelen, tror den er moden for oppdatering :)

Mathias said...

Om man ikke liker Kolberg må man jo få lov til å mene, men når mannen fremmer faktisk en sak som burde interessere Høyre i aller høyeste grad, burde man heller konsentrere seg om å skrive innlegg på en litt annen måte.

Anonymous said...

HEIHEI KAN DU SI!
Savner oppdatering om alle de fine julegavene du har fått, Løkke! Evt røverhistorier fra verdens navle Haugesund!!! Enda så pent jeg ba fikk jeg ikke boken til Eli Hagen eller Siv Jensen(familien mente det var unødig bruk av regnskogen), men bok om Macchiavelli og en om pensjonskrisen! og wokpanne! SUKK!

Eirik Løkke said...

Mathias, som en anonym kommentator sa på en tidligere post: "Noen ganger er det bedre å holde kjeften å la verden tro at du er en idiot, enn å åpne den og fjerne enhver rimelig tvil"

Du virker å mangle en innbygd vrøvleknapp Mattis, husk det er lov å tenke før du vrøvler, innlegget ditt overfor er med respekt å melde fullstendig uten mening.

Ha en forsatt fin jul!

Mathias said...
This comment has been removed by the author.
Mathias said...

Eirik! Jeg må si at du i det siste har brukt "vrøvel-knappen" flittig, for noe mer vrøvel enn å påstå at min nøkterne kommentar er vrøvel, virker bare merkelig når det faktisk er i Høyres interesser også å avdekke den såkalte Frp-koden. Særlig når Høyre i 1981 fikk ca. 31 % av stemmene, mens de i dag skal være glad om de på landsbasis får 20 %. Her er det tydelig noen fellesinteresser mellom AP og Høyre.

For å ikke snakke om vrøvelet du lirer av deg i ang. Pinochet. Noe mer latterlig og patetisk innlegg er det faktisk lenge siden jeg har lest. Det kunne fått prisen "Årets latteligste blogginnlegg 2006".
Din selvinnsikt er ihvertfall sterkt dalende, om du noen gang har hatt det.

Snakk om sitte i glasshus Løkke!

Anonymous said...

Jesus! Mad Mathias is loose again!

Anonymous said...

Hva med litt brugde olje stappet ned i kjeften!
Dersom du ikke slutter med disse komentarene, vet jeg hva jeg skal gjøre med deg!