Monday, August 20, 2007

En nesten perfekt dag…

- Men nesten hjelper ingen av hesten…Etter at Man United tapte sin kamp i dag mot byrival Man City, så har laget fått sin verste start på 15 år. Med andre ord lå alt til rette for en perfekt dag, alt som skulle til var en ny seier over Chelsea. Så skulle det ikke gå, takket være en skandaløs dommeravgjørelse og straffe til londonlaget. Avgjørelsen er så horribel at det er fristende å spørre hvor mye rubler Abramovitsj tilbød dommer Rob Styles, skjønt det var nok mer et utslag av et rart innfall, enn korrupsjon.

Selve kampen var ikke veldig mye å rope hurra for. I hvert fall ikke offensivt. Liverpool var bedre enn Chelsea skapte flere sjanser og burde vunnet, men det manglet litt på det ekstra briljante. Unntaket var et stykk Torres magi i første omgang. Det er mulig jeg er vel negativ nå. Tross alt møtte vi Chelsea, var knepne favoritter og leverte en glimrende defensiv laginnsats, visste prov på god offensiv samhandling, og har bedre enkeltspillere og større stall en i fjor. Og ikke minst, vi hadde vunnet hvis dommeren hadde unngått innfallet sitt, når gav Chelsea straffe. Det lover godt for resten av sesongen.

Og når Man United i tillegg taper, da er det ikke så ille, om enn ikke perfekt.

And remember we want our trophy back!!

2 comments:

Anonymous said...

Mourinho er en tosk, så det var synd de ikke tapte, ikke at jeg liker defensive Liverpool så mye. Det var en kjedelig kamp mellom to defensive lag.

Eirik Løkke said...

Nu ja, Liverpool viste prov på godt offensivt spill, skjønt det er rom for forbedringer. Jevnt over ble kampen spilt i et meget høyt tempo og underholdningen synes jeg var særs bra, synd dommeren fikk sitt sære innfall.