Wednesday, April 01, 2009

Høyre åpner pengesekken. Nå skal det brukes oljepenger

Høyre er lei av å bli kalt gjerrige. Og det er åpenbart at ansvarlighetslinjen hva gjelder bruk av oljepenger heller ikke har gitt resultater på meningsmålingene, bare se på FRP.

Derfor skal Høyre nå gå vekk fra ansvarlighetslinjen og begynne å bruke penger. MYE PENGER. Dette bekrefter sentrale kilder i partiet. - Vi gjør det ikke spesielt bra på meningsmålingene om dagen. Derfor er det på tide å ta nye grep. Å bruke mye mer penger på alle gode formål er noe vi tror kan bidra til å snu de negative meningsmålingene, sier en høyt plassert kilde i partiet til Aftenposten (ikke på nett).

Ikke bare skal Høyre bruke mer penger, partiet skal ta opp lån fra utlandet, med sikkerhet i fremtidige oljeinntekter for å få rask tilgang til mye kaptial, slik at alle god formål som trenger offentlige bevilgninger får penger. Det skal selvfølgelig ikke stå på penger!

Høyres nye slagordet frem mot valget er "Når oljepengene i kisten klinger - meningsmålinger over 30 % springer"

Først over påske vil vi se hvorvidt effekten av Høyres nye slagplan vil gi de ønskede effekter. Kan hende Høyre for å bygge troverdighet må åpne pengesekken enda mer for å krype oppover på meningsmålingene.

4 comments:

Svein Erik said...

haha :)

inge borg said...

jeg vil også ha oljepenger i kisten min...

Veil of Ignorance said...

Fin aprilsnarr :)

Sondre said...

Aha.. aprilspøk. :D Jeg trodde faktisk det var en satire mot Høyres svar på finanskrisen.