Sunday, March 04, 2007

Understatement of the day

Quang Minh Pham ble Lørdag arrestert, mistenkt for drapet på Mohamed Ahssain lørdag, etter at politiet fant liket i bagasjerommet på bilen til Quang. Advokat John Christian Elden, som representerer den mistenkte, uttalte følgende til TV Norge nyhetene (ja da det hender jeg ser aktuelt kl.18.00):

- Han (Quang) føler et behov for å forklare seg etter at politiet har funnet et lik i bagasjerommet.

Vil vel snarere si et forklaringsproblem...

8 comments:

HankRearden said...

Ser at fengelsdirektøren ved Berg fengsel som hadde tillatt huet å slippe ut på permisjon synes det ikke er gjort noe feil. Mulig han sitter på noe info om den drepte jeg ikke har, men det er vel kanskje tidenes overstatement. En fyr som har drept svigerinnen etter en krangel om hvilken tv-kanal man skal se på er jo nødvendigvis en smule irrasjonell. Er dumt å beklage når man åpenbart har gjort noe dumt ja... Det er det jo flere som er enige i, så fengelsdirektøren på Berg fengsel kan jo bare joine Valla på ferie.

Anonymous said...

Forklaringsproblem har du først når du ikke kan forklare noe.

Eirik Løkke said...

Og en skulle tro at Quang har problemer med å forklare hvordan et lik tilfeldigvis skulle ha havnet i bagasjerommet, uten å innrømme skyld...

Weinberg said...

Nja, mannen har da en advokat. De klarer det utroligste.

Var det forresten tre av fire legdommere som den gang ville idømme ham sikring? Den fjerde og de tre fagdommerne var i så fall ikke enige i den vurderingen. Kanskje de burde bli med fengselsdirektørene og HSB på ferie?

Anonymous said...

Hvis han forteller sannheten har han jo ikke noe problem. Din antagelse er at hans forklaring vil være ufullstendig i forhold til fakta i saken, og det før han faktisk har gitt noen forklaring.

Eirik Løkke said...

Du har helt rett i at det er en antakelse, og hvem vet? Quang var maks uheldig og tilfeldigvis ble stoppet av politiet med et lik i bagasjerommet, uten å være klar over det. Som sagt alt er mulig, men jeg tror det ikke...

Anonymous said...

Bra at du ser på Aktuelt, Eirik! :)

Eirik Løkke said...

Prøver å få med meg det meste!

Dessuten er det alltid kjekt å se gamle journalisterkolleger på riksdekkende TV :)