Tuesday, February 05, 2008

Ann Coulter - Et bedre argument for McCain får du neppe!

Samlingen av konservative nisser - med Ann Coulter, Pat Buchannon, Rush Limbaugh i spissen er alle opptatt av å opponere mot McCain - fordi han angivelig ikke er konservativ nok.

Vel dersom disse overnevnte nissene er i nærheten av å definere konservativ - da skal McCain være svært glad for at han ikke når opp.

Heldigvis er det konservative grunnfjellet i opposisjon til de såkalte "Conservative pundits" jf min tidligere kommentar om David Brooks.

Ikke bare er premieklovnen Ann Coulter generelt på jordet - i den grad hun er verdt å lytte til så er det for å finne ut hva en absolutt ikke skal mene. I så måte er hennes utfall mot McCain det beste skussmål han kunne få.

6 comments:

Hjorthen said...

Ånei, holder virkelig Ann Coulter på med å spre gørra si fortsatt? Det kan da ikke være mange som tar henne seriøst lenger?

Eirik Løkke said...

Nei, tror heller ikke det. Men iden grad det er (jeg mener dama selger jo bøker og får treff på hjemmesiden sin i milliontall) det så er det forbanna irriterende.

Unknown said...

Hannity and Colmes rocks!!!

Veil of Ignorance said...

Som en bekjent av meg sa om Siv Jensen: "Hun skulle vært straffepult".

Men herregud, alle som vil campaigne for Demokratene er hjertelig velkomne. For både Obama, og ikke minst Hillary, vil ha store problemer med å slå McCain!

http://www.reuters.com/news/globalcoverage/rzi

Se til høyre på siden der man kan velge forskjellige head-to-head polls.

Unknown said...

store problemer var vel gjerne å ta i litt, alt for tidlig til å utnevne noen favoritt, de fleste meningsmålinger viser at det er veldig jevnt.
interessant er det jo å se at CNN (Clinton News Network) sine målinger skiller seg ut.

http://www.realclearpolitics.com/
epolls/2008/president/national.html

Anonymous said...

Fox News har Ann Coulter og NRK har Erling Lægreid. Vetta faen hvem som er verst...
Jo! Den rautende gnomen, for Coulter kommer med mer underholdene i vissvass.