Wednesday, August 19, 2009

Om muslimer og sånt

Innvandring tegner på nytt til å bli et valgkamptema. Blant annet ser vi at Abid Raja prøver å score (billige) poeng, samtidig som "homseoverfallet" på Grønland skaper reaksjoner. Det er vanskelig å si hvor representativt vedkommende som overfalt paret Lørdag er blant muslimer, men at homofili ikke er ansett som, tja hva skal vi kalle det, særlig akseptabelt - det tror jeg er en rimelig påstand i sin alminnelighet. Ikke at jeg tror de fleste som på en eller annen måte definerer seg selv som muslimer, vil ty til vold, derimot tror jeg det er mye grumsete holdninger.

At vedkommende som overfalt paret også antydet at Grønland var en muslimsk bydel er provoserende uttalelse, og i den grad dette deles av mange flere i bydelen så er Oslo by inne på en farlig utvikling. Morgenbladets Frank Rossavik har skrevet om hvordan homofile i flere europeiske storbyer har opplevd store problemer i områder som er dominert av muslimer, det kan tenkes at vi er iferd med å oppleve en lignende utvikling i Oslo.

Jeg er usikker på om det finnes en bestemt politisk løsning på dette, med mindre man har Adolf Hitler som forbilde. Skeive dager har tenkt å provosere frem endringer. Det som trengs er et grunnleggende holdningsoppgjør innand i det muslimske miljøet. Fremtredende nordmenn med minoritetsbakgrunn har allerede vært aktivt ute - ære være dem for det. Nå gjelder det at resten av norske muslimer kommer etter.

Den største skandalen er at politiet henlegger saken umiddelbart - akkurat det lover ikke godt for fremtiden!

Oppdatert 21.aug.

Jeg har hele tiden vært klar over at nettet er en samleplass for mer eller mindre frusterte sjeler. Men naturligvis vil ikke denne blogg stå som avsender for oppfordring til vold, hat eller kriminalitet. Jeg kunne strengt tatt moderert enda flere av kommentarene, men da jeg alltid forsøker å ha en stor takhøyde, selv for mindre intelligente ytringer, så har noen av disse blitt stående. Også fordi min tillit til den sunne fornuften blant de som måtte lese er relativt stor.

Jeg gjentar at kommentarer på denne blogg er et privilegium og ikke en rettighet.

25 comments:

Anonymous said...

http://pix.motivatedphotos.com/2008/9/13/633568886123673210-anticipationnobodymovethegayprideparadewillbehereinaminutedemotivator.jpg

Anonymous said...

Ikke særlig akseptabelt er vel en liten underdrivelse av steining til døden?

Nå må nordmenn våkne å bli klar over hva Koranen faktisk sier!

Koranen selv gir ikke noe rom for et "moderat islam".

Anonymous said...

en dokumentar om islam folk bør se..

Islam: What the West Needs to Know

Forvalter av omgangspsyke said...

Saken om "homseoverfallet" er som du antyder blåst helt ut av proporsjoner. De ble sikkert litt skremt, men det er for dumt å gi dette "overgrepet" et sterkere ord enn hets. Til nød ærekrenkelse, og da snakker vi nærtagende og uvitende homser, for dette er en mann som kommer fra et av de mest patriarkalse samfunnene vi har her på jorda.

Å legge homoparaden til Grønland er respektløst ovenfor alle de muslimene som bor der. Deres holdninger mot homofile er del av deres identitet, (dette er sterkt religiøse mennesker) og den identiteten håner det norske samfunn når det tillater en slik offentlig fremvisning av det muslimene anser som syndfullt i det som godt kan anses som muslimenes arnestein her i kalde Norge. Er fullstendig enig i at de må lære seg ydmykhet, men dette er ikke måten å gjøre det på. Vil vi virkelig segregere innvandrerne ytterligere? Dette blir det bråk av, det er helt sikkert.

Anonymous said...

Som en smart mann sa: regn med å leve i fred eller frihet, ikke begge deler samtidig.

Freden er ofret av muslimene for lenge siden. Alle har problemer med dem i alle land hvor de representert.

Anonymous said...

homo paraden må legges til grønland og gjennomførest fast der vært år!! la grønland bli de homofiles tilholds sted, få opp homo barer/discoteker osv!!

[url]http://pici.se/pictures/wamcAjouE.jpg[/url]

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Jeg støtter at de bør velge Grønland som nytt homoparade sted ! Det er jo en av de siste barierene de må krysse for full aksept nå vel ?
Er ikke homo selv, men kunne gjerne gått i den paraden neste år om den skal være på Grønland i Oslo ! Supert ! Lei rasistisk motivert vold fra utlendinger / muslimer. Send de som bryter loven 3 ganger ut av landet! Uansett statborgerskap eller ikke ! Det trekkes tilbake! Er tiltalene grove nok, sendes hele familien hjem! Så vil de kanskje begynne å respektere Norge! De ødelegger så mye av ellers bra innvandring, som studerer jobber hardt og støtter et bra samfunn. Ikke la denne dritten her ødelegge for de som ser muligheten til å gjøre det bra i Norge !

Anonymous said...

For det første jeg er enig i at Norge ikke er et muslimsk land og grønnland ikke er en muslimsk bydel, men herregud så tragisk det innlegget nr2 over denne er ! Når du sier at alle muslimer er jævler og burde dø, lille deg du er jo like rasisstisk som alle muslimer du skal kunne møte på grønnland til sammen =) Du kommer ikke langt med den holdningen der, ingen er villig til forandring hvis det er sånn folk skal oppføre seg ;) For det andre muslim og utlendinger er ikke det samme; utlendinger finnes faktisk med ANNEN religiøs bakgrunn enn islam. Og husk det er mange nordmenn som også er muslimer og du er godt skal være godt å vite at ikke alle muslimer er imot homofili ;)

Anonymous said...

Til alle dere sneversynte der ute! Om det skulle sjenere dere at nordmenn eller andre nasjonaliteter skulle oppføre seg på en måte dere finner upassende,f.eks.homofili,så må jeg tillate meg å si følgende:Om dere føler at Norge a/s er for liberalt,må jeg få minne om at det er fullt mulig å reise tilbake til der dere kom fra.Der kan dere uforstyrret dyrke koranen,kle deres kvinner i burka,for så å steine dem.Jenter trenger ikke skolegang,og deres sønner kan lære militærstrategi a`la Krekar.Til Norge har dere kommet,uinvitert forøvrig,nokså frivillig vil jeg påstå.Er det ikke bra nok? Dra tilbake til hjemlandet davel? Uten kontantstøtte,barnetrygd,osv,osv.Dere ser jo ut til å vite hvordan et samfunn skal fungere,så hvorfor dere er her er for meg et mysterium..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

kanskje vi trenger en Hitler...?

Anonymous said...

Lurer på hvor mange muslimer i Norge som ville mistet hender, føtter, eller hodet..dersom de ble dømt etter sharialover for sine voldtekter, ran, tyverier, narkoforbrytelser.

Ikke frist meg...

Anonymous said...

Hahahaha, sykt at muslimene sier at Grønland er en muslimsk Bydel.... Jævla stygge folk...

Anonymous said...

Norge for nordmenn, ikke mer å si om den saken!!

Anonymous said...

Bor selv på Grønland og har ikke noe imot flerkulturelt samfunn. Men å hevde at det er en muslimsk bydel vil jeg ikke ha noe av. Hurra dersom homoparaden legges til Grønland. Støtter det 100 prosent!

Anonymous said...

Islam er ikke en religion, det er en sekt starta av en sinnsyk pedofil krigsherre, og burde vert forbudt.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Hvorfor spammer "Forvalter av omgangspsyke" med den samme kommentaren over alt? Siden han gjør det, gjentar jeg bare svaret mitt:

@Forvalter av omgangspsyke

“Et spark i rompa og stygge ord er ikke et overgrep etter min definisjon.”

Han ble vel sparket i ryggen, og uansett er det uhørt at homofile ikke skal kunne bevege seg i enkelte deler av Oslo.

“Til nød ærekrenkelse, og da snakker vi nærtagende og uvitende homser, for dette er en mann som kommer fra et av de mest patriarkalse samfunnene vi har her på jorda.”

Så man skal vise respekt for intolerante mennesker? Maken.

“Å legge homoparaden til Grønland er respektløst ovenfor alle de muslimene som bor der.”

Det blir som å si at å legge Holocaust-markeringer til Tyskland er respektløst overfor alle nazistene/rasistene i Tyskland.

Rasister har ikke krav på respekt. Hets av homofile er nøyaktig det samme som rasisme, i og med at det er et nedlatende syn på noen bare basert på noe de ikke kan noe for.

Hverken hudfarge eller seksualitet er noe man selv kan bestemme over, så derfor blir det akkurat det samme.

“Deres holdninger mot homofile er del av deres identitet, (dette er sterkt religiøse mennesker) og den identiteten håner det norske samfunn når det tillater en slik offentlig fremvisning av det muslimene anser som syndfullt.”

Hadde du godtatt at nazister fikk bestemme hvor Holocaust-markeringer skulle holdes?

Hvis ikke, er du bare dobbeltmoralsk.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
PC said...

Alt for Norge! Sjekk linken og les boka, God Is Not Great, How Religion Poisens Everything, Christopher Hitchens.
http://www.youtube.com watch?v=0YPmt8TUoX4&NR=1

Anonymous said...

Muslimene har rett. Det er forkastelig at homser skal kline midt på åpen gate.

Anonymous said...

Hei Eirik,

Spennende å se deg dekke slike saker og lese kommentarene dine. Legger her ved Bruce Bawers analyse av dette fenomenet: http://pajamasmedia.com/blog/first_they_came_for_the_gays/

Jeg er enig med deg i at det ikke finnes en enkel politisk løsning på dette, men vi er nødt til å iverksette de midlene vi har for å forhindre at problemet blir verre eller kommer ut av kontroll.

Følger du med på utviklingen i England vil du se at vi går i retningen av segregert og utrygt samfunn. Jeg spår også med mindre vi klarer å foreta oss noe vil se en gjenoppstandelse av den ekstreme høyresiden i Europa.

Det er ekstremt viktig at mennesker som i utgangspunktet er liberalt innstilt anerkjenner de problemene Islam byr på i vårt samfunn. Hvis ikke så svikter vi i en av vår tids store utfordringer og debatter.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.