Tuesday, May 16, 2006

Det er ikke Viggo Johansen… Det er taxisjåføren til Viggo Johansen


Verdens kanskje best medieselskap BBC begikk lørdag generaltabben, når de ved en feiltakelse intervjuet taxisjåføren til en dataekspert i den tro at taxisjåføren var eksperten.
Vedkommende hadde virkelig ikke peiling, men prøvde noe desperat å svare etter beste evne på det som utvilsomt må ha fortonet seg som nokså intrikate spørsmål (På den annen side, alt er lett når du kan det). Kapitalismus er i det konspiratoriske hjørnet og har kommet til å tenke på at det kanskje ikke bare er BBC som forveksler eksperter.

Er det mulig at vedkommende som leder Redaksjon 1 ikke er Viggo Johansen, men taxisjåføren. Mer talentløs programleder enn vedkommende som leder dette program skal du lete lenge etter. Programlederen prøver i likhet med taxisjåføren på BBC å lede debatter etter beste evne, men i likhet med taxisjåføren hos BBC har RED 1 programlederen virkelig ikke peiling.

Har NRK forvekslet Viggo Johansen med taxisjåføren til Viggo Johansen?

9 comments:

Anonymous said...

Han er talentløs ja. Men det kan du si om mange.

Anonymous said...

Ja, vi savner alle Knut Olsen...
Eller var det også taxisjåføren?

Anonymous said...

Det var nok flere enn BBC som tok feil i den saken der, ja. Intervjuobjektet var slettes ingen taxi-sjåfør, men en dataekspert fra Congo (men ekspertisen hans ligger på et helt annet område).

Der ser du hvor lett det er å ta feil. Selv du kan gjøre det.. ;)

Eirik Løkke said...

Ja alle kan ta feil...
Men noen tar litt mer feil enn andre.
Og noen har virkelig ikke peiling... Som viggo johansen

geirronimo said...

Antar at det er ironi når folk "savner" "eksperter" fra ARK!

Eirik Løkke said...

skjønt ironi er ikke alltid like lett å forstå, omtrent som viggo...

k.west said...

Litt usikker på om det var BBC, men det var iallefall eit engelsk TVselskap som skulle lage dokumentar om Bob Marley i fjord, og sende henvendelse til familien Marley om det var mogleg å få eit intervju med Bob. Det kan jo hende NRK ansette Viggo Johansen i den tru at det var Hunter Thompson dei fekk i stallen?

Eirik Løkke said...

Ikke godt å si mr. West. Men noe muffens må det være i NRK, og da tenker jeg ikke på streiken...

Anonymous said...

Herregud. Noe så umorsomt