Monday, January 28, 2008

Herlich Wilkommen in die Alpen!


Noen ganger lurer på hva man har gjort for å fortjene noe så godt som jeg opplevde i helgen (fra torsdag). For første gang som jeg kan huske bodde jeg på 5 stjerners hotell. Er sannelig ikke sikker på hvem som setter disse stjernene, hvor uhildet de er eller hvor kvalitetssikret bedømmingen er.

Spiller i dette henseende ingen rolle, Centrum Spa Hotell, Sölden i de østerrikiske alper var bare helt ekstraordinært. Når i tillegg været var knall sol, ingen sky, og fantastisk utsikt på 3500 meters høyde, så er det rett og slett vanskelig å beskrive hvor magnifikt det var. Jeg tror det bare rett og slett må oppleves.

Av den grunn har jeg ikke fått kommentert så mye om ting og tang som jeg hadde håpet, men lover å komme sterkere igjen fremover.

Sölden på 3500 meters høyde.

2 comments:

Anonymous said...

Ser helt herlig ut, Alpene er jo fantastiske. Håper du hadde det fint og ser frem til flere innlegg:)

Veil of Ignorance said...

Jeez, det ser bra ut, Løkke. Der skulle jeg ha vøri. Nå er det riktignok meldt snø her i Amman i kveld også, men tviler på at det blir særlig med skiføre... Og uansett hvem som setter stjernene, tviler jeg på at de hadde gitt fem til leiligheten (evt. hybelen) min...!