Wednesday, April 16, 2008

Silvio Berlusconi


"Hvis du synes du betaler for mye skatt, er det bare å jobbe svart"
Silvio Berlusconi

Spagettilandet kan se frem til nye spennende år med megaklovnen Berlusconi i koalisjon med barnebarnet til Mussolini i facistpartiet og utbryterprotagonistene i Lega-Nord.
Joda - det her blir bra!

7 comments:

Admiral_Gullars said...

Silvio Berlusconi gir helt nye dimensjoner til det svenske begrepet tôkhögern.

Anonymous said...

"Romerne er sprø"

:)

Eirik Løkke said...

When in Rome...

Artig skal det bli!

Skarra said...

http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/1.5434657

"Dette er Vladimir Putins vordende brud, ifølge russiske medier.
[...]
Alina Kabayeva er en 24 år gammel utøver av rytmisk sportsgymnastikk.

I går ble president Vladimir Putin konfrontert med ryktene på en pressekonferanse.

Ved siden av ham sto Italias Silvio Berlusconi. Han later som han skyter med maskingevær mot journalisten når spørsmålet kommer. Putin smiler til takk."


Radarpar...

Anonymous said...

Trist å se at unge høyre i sine analyser ikke er annet enn et oppgulp av den useriøse og venstreorienterte pressens og utenrikskorrespondenters bullshitting.
http://debatt.aftenposten.no/item.php?GroupID=9&ThreadID=175614

På mediavenstres premisser blir det jo like umulig for Unge Høyre å forstå hvorfor Berlusconi ble gjenvalgt - påtross av alle venstreorientert bullshitting opp gjennom årene - som det var for Unge Høyre å forstå hvorfor Bush ble gjenvalgt.

Vennligst spar meg bullshitting om mitt forhold til Bush eller Berlusconi. Jeg er ikke noen tilhenger verken av Bush eller Berlusconi. Men til forskjell fra folk i Unge Høyre så innser jeg at jeg ikke har fått noen informasjon om hva Berlusconi står for fra norsk presse. Og til forskjell fra Unge Høyre så innser jeg at politikk handler om valg mellom alternative politiske tiltak, og at ingen minstenkeliggjøring eller bakvasking kan rokke ved det.

Eirik Løkke said...

Det kan se ut som om du var blitt offer for litt bullshitting tendenser selv.

For det første så er denne blogg ikke et uttrykk for UHLs syn, men mitt eget. Videre er det ikke vanskelig, behøver ihvertfall ikke være vanskelig å "forstå" hvorfor Berlusconi ble valgt, med tanke på Italias helt særegen politisk historie og tradisjon, og ikke minst betydningen av hans private medieimperium. Mye av o

Dessuten var det jo knapt noen gode alternativer på venstresiden, for all del. Så blogginnlegget var ikke så mye "å ikke forstå" som å synes at spagettilandets politisk kultur - og Silvio Berlusconis personlige klovnestil er noget tragisk, ikke minst for Italia.

Hva gjelder Bush jr, så var det meget enkelt å forstå, og tør jeg påstå som kjenner av UHL, intet problem å spå. At ikke alle var like fornøyd med resultatet er en annen sak. Personlig er jeg idag glad for at det ble Bush jr og ikke Kerry.

En ytterligere kommentar tilslutt. Hva gjelder media. Det liberalkonservative tidsskriftet Minerva hadde mange gode kommentarer om Italia. Og mulig DA vil karakterisere The Economist som "venstreorientert bullshit" men for de av oss som finner mottagelsen av ukesavisen som et av ukas høydepunkt, så var det ikke overraskende å se forside bilde av Berlusconi, akompagnert i ikke fullt så rosende ordlag.

Men for all del, de er sikkert bare venstreorienterte bullshittere...

Beklager om jeg begikk den intellektuelle uredelighet å ikke tolke deg i beste mening, men det var sant å si ikke lett.

Anonymous said...

you cant bullshit a bullshitter!

G