Wednesday, April 09, 2008

We meet again!


Etter nok en fantastisk Championsleaguekveld hvor Liverpool slo ut Arsenal - skal The Mighty Reds nok engang opp mot Chelsea i en Championsleague seminale, den 3 på 4 år.

Det er bare å glede seg.

Vant så Liverpool fortjent? Tja, Arsenal kunne likegjerne vunnet sett på bakgrunn av kampen. Litt heldigere med dommeravgjørelser, litt bedre foran mål så kunne kampen vippet annerledes. Som Liverpoolsupporter var den første halvtimen et sant mareritt å se på - for da var Arsenal flere klasser bedre, men så begynte Mascherano og Kuyt å løpe, å løpe, å løpe og fikk med seg resten av Liverpool, ikke minst ansporet av en massiv stemning på The Kop, kjempet Liverpool motstander laget ut av stilen, og for en avslutning det ble!

Alle som er mer enn gjennomsnittlig opptatt av fotball, vet at det er svært vanskelig å uttrykke den glede, euforien, den totale velvære. Egentlig er det noe som ikke kan beskrives - det må oppleves!

Og meldingen til russerhorene på Stamford Bridge er klar: Will meet again!

Remember 2005 and 2007!

4 comments:

Anonymous said...

grattis! selv holder jeg ikke med noen av lagene som spilte i går, men regnet med Arsenal skulle greie det da Walcott hadde lekestue med hele Liverpool ikke lenge før slutt ;)

Anonymous said...

Dessverre vant Liverpool. Ufortjent? Ja. Slik som skjer i fotball? Dessverre. Det var helt soleklart ikke straffe og Liverpool vinner på juks.

Hadde spillerne hatt integritet hadde de forsøkt å fortelle dommeren at det ikke var straffe, men denne euforiske følelsen du snakker om overskygget tydeligvis Liverpoolspillernes moral. Det er ingen unnskyldning at de fleste andre lag ville handlet som Liverpool i situasjonen.

Kan du forklare hvordan det er en god følelse å komme videre på juks?

Anonymous said...

Det var jo ikke et avgjørende mål en gang?? De vant 4-2 og var langt overlegen!!!!

Dette er jo tull!!

YNWA!

Eirik Løkke said...

Når premissene i spørsmålet er feil er det vanskelig å forklare noe som helst.

Mitt synspunkt på straffesituasjonen er at jeg synes det er straffe. Babel blir holdt, og dratt over ende hvilket er frispark, og frispark innenfor 16 meteren er straffe. At Liverpoolspillerne burde overbevist dommeren, når selv ikke Arsenalspillerne prøvde (bortsett fra Toure) er selvsagt helt tullerusk.

Jeg synes også at Hleb kunne fått straffe i sist kamp, han overspiller noe, men synes holdingen til Kuyt er klar nok til at det burde dømmes straffe. Det bør også nevnes at Kuyt selv burde hatt straffe i første omg, da han ble felt innenfor 16 meteren, men du får ikke straffe på alt. Det er også sannsynlig at det enorme trykket på Anfield bidro til å vippe dommeren i rett retning, fordi jeg vet om mange dommere som ikke ville dømt straffe.

Selvsagt spilte straffen en stor rolle i forhold til de siste 5 minuttene, og Liverpool var ikke overlegne. Det er jo liten tvil om at Arsenal har et bedre lag, men den kollektive innsatsen til LFC kompenserte for manglende ferdigheter i denne kampen - slik LFC har gjort så mange ganger før!