Wednesday, October 22, 2008

McCain eller Obama? Tvilen melder seg!

Slike uttalelser får meg ihvertfall ikke til å BLI MINDRE tilhenger av Obama.

Oppdatert 23.10

The Economist forteller hva John McCain BURDE fokusere på!

6 comments:

Anonymous said...

Slutt med colaen Erik. I studio på Jærradioen ligger en lapp det står 38 på. Det er tallet er McCain sitt, skrevet samme dag navnet til Palin dukket opp. Det vekket hoderysting og mild latter fra kolleger. Nå virker som om Republikaneren gjør alt han kan for at jeg skal få rett. Det skal han ha.
Hilsen
Åge Fjermestad
Bryne

Anonymous said...

Personlig ble jeg litt mer tviler av Palins terroristreferanse til Obama enn dette. Dette var jo bare rett og rimelig.

Olve Hagen Wold said...

Sluttet å støtte McCain når han lanserte Sara Palin. Hun som president er bare en for stor risiko å ta.

Anonymous said...

En mer spekulativ overskrift enn VG sin, "McCain reiser muligheten for atomkrig", skal man lete litt etter - selv i det blodrøde norske media landskapet.

Men det er tydeligvis nok til å imponere og påvirke deg. Gitt at du i det hele tatt tok deg bryet med å høre på hva McCain sa så hadde det vært greit om du skrev akkurat hva han sa i det innslaget som var så grue fult.

Med tanke på artikkelen du linker til hos VG kunne det også vært vagt interessant å vite om du er enig i VG sin tolking som de har brukt som overskrift.

Eirik Løkke said...

Selvfølgelig overdriver VG. Og Selvfølgelig hørte jeg hva McCain sa.

Det som har påvirket meg er det kontinuerlig fokuset på negativitet, hva som er gale med Obama. Fremfor å beskrive en positivt fremtidsvisjon, som folk har lyst å ta del i, og som man har lyst å være en del av.

Softtag said...

Verden er ikke som den var. Flere republikanere angrer bittert på at det stemte på George Bush og skal nå stemme på Obama. Og når den gode gamle markedsliberalisten Allan Greenspan sier "there are flaws in my ideology", da har kanskje verden lært av finanskrisa og kommet et steg i riktig rettning. Bort fra Reaganomics og den slags..

Softtag