Saturday, October 18, 2008

"Tjen Folket"

Hvis du har virkelig lite å gjøre i neste uke så kan "Tjen Folkets" åpne møte om krisen i kapitalismen være et alternativ.

Ha i mente at dette er en gruppe som mener de fem store er:

Marx
Engels
Lenin
Stalin
Mao

Joda, dette kan bli riktig så festlig...

4 comments:

Anonymous said...

Spesielt med de to siste der kunne jo slagordet vært "Drep folket!"

Anonymous said...

Ser av siden deres at de skal ha møtei Bergen førstkommende tirsdag. Noen som er med på å stille opp i sivil-politiuniform (kort hår, allværsjakke, dongeribukse og propp i øret) for å se hvor lettskremte de er? Hvis noen mangler propp, har jeg noen ekstra.

Anonymous said...

Drep folket - hahahaha!

Fantastisk parafrasering!

Anonymous said...

Ja dere kan le dere skakk, men det er vel ganske tydelig at kapitalismen er et elendig system som ikke fungerer. (noen av)Dere sier: Kommunismen er en god idè, men fungerer ikke i praksis. Faktum:

Kapitalismen er en dårlig idè, og fungerer ikke i praksis.

Kommunismen har blitt slått tilbake blant annet fordi kapitalismen har stått sterkt. Når kapitalismen kjører seg skikkelig ut i grøften, og da mener jeg virkelig langt ute i grøften, da har kommunismen har bedre muligheter. I tillegg vil det være bedre materielle forutsetninger for kommunisme nå enn for en stund siden.

Videre kan man slå fast at kommunismen har oppnådd viktige seire og har spilt en veldig, veldig konstruktiv rolle, særlig med tanke på nazismen.

Det er mange mørkeblå der ute som griner, men tørk tårene og se ting på andre måter når ting endrer seg.