Tuesday, September 07, 2010

Carl Ivar Hagen som Osloordfører er ikke en god ide

Carl Ivar Hagen har gitt nominasjonskomiteen i Oslo Frp beskjed om at han ønsker å stille som ordfører i byen, hvilket er synonymt med at han faktisk blir ordførerkandidat for partiet. Heldigvis er det ikke synonymt med at han faktisk blir ordfører.

Jeg tviler ikke på at Hagen vil kunne utføre det sermonielle, og skjøte vervet med korrekt formalia. Problemet er som mange peker på, hans splittende fremtoning.

Nå er jeg naturligvis partipolitisk subjektiv, men sammenlignet med Ditlev-Simonsen og dagens ordfører Fabian Stang (anbefales i den forbindelse Vampus sin kommentar om Stang), så har Hagen betydelige mangler, av den nevnte grunn overfor.

For all del, Oslo vil helt sikkert overleve Carl Ivar Hagen som ordfører, jeg tror han når han sier at han vil legge betydelig vekt på å opptre samlende. Problemet er at man ikke kommer inn i en ordførerrolle uten bagasje. Imotsetning til hva Hagen forfekter så spiller det faktisk en rolle, noe jeg tror (også i motsetning til Hagen) velgerne i høyeste grad oppfatter, også dem som ikke har minoritetsbakgrunn.

Hagen har spissformulert uttalt at "han har savnet seg selv i politikken". Spørsmålet er hvor mange andre som savner ham.

12 comments:

Anonymous said...

Hagens mediaopptreden de siste dagene gir assosiasjoner til Dr. Jekyll/Mr. Hyde. Svært splittende uttalelser, spesielt om innvandrere (pol.kvarter i dag), samtidig som han lover å raus og inkluderende med en gang ordførerkjedet faller om halsen.

Anonymous said...

Klart at sosialistene er redd Carl I Hagens ordførerkanditatur. Han kommer til å "stjele" massevis av stemmer fra dere + Høyre

Anonymous said...

JG gleder meg til å se Hagen som Ordfører.Skjønner godt at div Islamske kroker er nervøse, dem ville vel helts hatt en Muslim som Oslos Ordfører.

bjorn said...

Jeg for min del tror Hagen egentlig er en ganske myk type, som bare er litt røff i kjeften for å sanke stemmer. Innerst inne er han nok egentlig rund i kantene og ganske så sosialistisk av seg, i hvertfall sammenlignet med dagens FrP-ledelse.

Anonymous said...

Veldig bra at Hagen kommer..
Skal bli deilig å se den mammadalten til høyre måtte spille andrefiolin..
Er det noen som så den nedlatene holdningen til Rune Gerhardsen, fy for noen AP-pamper som mener de alltid skal ha krav på høyere moral osv..
Tenker den muslimske røde delen skjelver i trusene nå..
Nå kommer vi!!!

Anonymous said...

Fabian Stang klarer og samle folket.Hagen vil garantert
klare jobben like bra.

NILLE

willy said...

La nå Oslo-folk velge selv! Etterpå kan sosialistene og innvandrerne sette i gang klagesangen, selv om det ikke er noen grunn til å ta dem høytidelig. Hvor i huleste er det noe som tilsier at det skulle virke samlende om folk velger en som ligger langflat for innvandrerne?

Anonymous said...

Jøss, vil Carl bli FØRER?

Anonymous said...

Må bare le, som Oslo gjør det bra nå? Har du ikke besøkt byen i 20 år eller?

Skjerp deg, Oslo trenger en ny ordfører som en synkende skip trenger livsbåter!

Ole Kr.H.Myhre said...

Carl I Hagen som ny Ordfører i Oslo OG MAZYAR KESHVARI(FRP) som ny NESTLEDER i FREMSKRITTSPARTIET burde virke samlende nok på innvandrerbefolkningen/inkluderende og ikke minst føle at de blir tatt på alvor.

Det burde gjøre de fleste fornøyde,med unntak av Sosialistene,men pytt,pytt,hvem bryr seg om hva de synes likevel,he,he:)

Rob Onez said...

Ja, det var jo jævlig overraskende at svarting-parasittene ikke vil ha Hagen som ordfører!!!!
Det fortjener ikke en overskrift på VGnett engang.

Anonymous said...

Beware Norwegians - there are suspicious circumstances surrounding your wealth fund's investment in EU junk bonds...especially those of Greece -

http://nbyslog.blogspot.com/2010/09/exclusive-norways-investment-in-clubmed.html